Overblog
Editer la page Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Blog

piemonove Blog

Mp3 zene szerkesztő vágó

Felvételeinkkel könnyedén megtehetünk bármit otthonunkban is.

Ezután azonnal megkezdheti a szerkesztést, és kiexportálhatja MP3, AAC, FLAC, M4A, WAV vagy más formátumba.

MP3 Cut is a simple online utility that enables you to cut out pieces of a MP3 files without having to decode that MP3.

Opcionálisan MP3 vágására is képes. Free alkalmazás, vagyis teljesen ingyenesen. Miután az Open MP3 gombra kattintva megnyitottuk a kérdéses fájlt (azért egy ideig eltart, amíg átrágja magát rajta a szoftver), a hanghullámok alatti sávval tudjuk kijelölni a vágandó anyag elejét és végét. Wave Editor. Online Audio Cutter.

Audio Cutter is an online app that can be used to cut audio tracks right in your browser. Fast and stable, with over 300 supported file formats, fade in and fade out features, ringtone quality presets, our app is also absolutely free. Cut songs online. Zene letöltés ingyen. A zene letöltések mp3 formátumúak.

Nincs szükség más szoftver.

Az eszköz nemcsak a hangfájlok szerkesztésében segít, képes videók hangsávjait is szerkeszteni. Ezt az alkalmazást letöltheti a Microsoft Store-ból Windows 10-re, Windows 8.1 rendszerre. Ha a kívánt hatás nem elég, többször is megcsinálhatja a fájl. Ami látható, az át is alakítható. Video Cutter 4.0.0. Video Cutter is a powerful video cutting tool. Grafikusan vág audio file-okat. A videók szerkesztése, vágása és effektezése ma már nem csak a profi stúdiókban lehetséges.

Vedd át az irányítást a konverziós paraméterek felett.

Velük, könnyedén szerkesztheti a HD videók gond nélkül. A program telepítése angol nyelven és használata magyar nyelven lehetséges. A Free MP3 Cutter Joiner. Elhunyt az elektronikus zene egyik istene A grillezés világnézet. Cut MP3 Online. The tool cuts the MP3 at the frame level without losing the quality of your MP3.

Make ringtone online. Avidemux. Magyar zene. Készíts saját beállításokat, add meg a videó és audio kodekeket, képméretet, stb. Különlegesség. MP3-ak és fotók feltöltése a YouTube-ra.

Partager cette page
Repost0
Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :